Vil du anskaffe dig plastpaller eller træemballage? Hør om tips nu

Både på træemballage (http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31) såsom europaller og plastpaller kigges der i indlægget her. Hvilken slags palle, der er mest egnet, kommer nemlig an på varerne såvel som selve transporteringsmetoden. At miljøet drager fordel af europallerne, er træemballagens åbenlyse fordel. Dertil kan det desuden medtages, at anvendelse af træemballage reducerer udledningen af CO2 i forbindelse med transport af gods med helt op til 30 procent. Europallerne er nemlig meget kostelige som genbrugspaller af den årsag, at de kan genbruges mange gange, uden at den høje kvalitet sænkes.

Plastpaller bruges derimod hyppigst som engangsvarer, fordi de ikke er så langtidsholdbare som europaller. De besidder på samme tid den fordel, at plastpaller sidestillet med træemballage ikke bliver mærket af vejret, da det er ensbetydende med, at de altid vejer det samme og har samme størrelse, uagtet om der er regnvejr eller solskin. Af sprøjtestøbt plast, der er et hundrede procent genanvendeligt, produceres plastpallerne simpelthen. Du behøver heller ej at gå på kompromis med miljøhensyn, udelukkende fordi du foretrækker plastpaller frem for europaller. De vejer på den anden side væsentligt mindre, og de er derfor et enormt godt valg til luftfragt, fordi den tilladte totalvægt her er afgrænset.

Hvorvidt europaller eller plastpaller egner sig bedst til dit fragtbehov, er derfor hundrede % overladt til, hvad du foretrækker. For fragtbranchen drejer det sig hovedsageligt om at perfektionere fragtforholdene, således at det både glider så nemt og bliver lavet så hurtigt som det overhovedet er muligt. At finde de bedst egnede paller, er også derfor utroligt betydningsfuldt af den grund, at palletyperne råder over hver sine fortrin.