Vidste du at du kan skabe en træterrasse ud af genbrugte eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer?

Det er en prisvenlig ting at danne havemøbler af Eur-paller (http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34). Du kan ind imellem opsnuse brugte paller, pallerammer (http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27) og Eur-paller i butikker eller også kan du nemt købe eur-paller/europaller, pallerammer og andre paller uden at det koster ret meget hos flere virksomheder. Du behøver ikke nødvendigvis være mega gør-det-selv agtig, før at du let kan danne holdbare og smarte inde- og udemøbler med Eur-paller og andre paller og pallerammer.

Eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer kan man fx benytte til at danne en seng med ventilering nedenunder sovepladsens madras, et cool sengegærde og understel. Man kan desuden benytte paller, Eur-paller og europalle (http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25) til at lægge terrasse, i mens pallerammer selvfølgelig er gode til urtebedet, de skal bare ikke være trykimprægneret. Til køkkenhaven er pallerammer ligetil at skabe om. Du kan også placere pallerammer sammen og opnå en urtehave, som at der får noget højde. Ønsker du ikke at benytte kemisk behandlede pallerammer og paller, bør du holde dig til eur-paller. De er ikk imprægnerede.

Du kan opfriske en nyindkøbt europalle eller placer 2-3 paller i forlængelse af hinanden som du kan hænge i dit værelse som opbevaringsplads. Eller Fiks et lavt sofabord med brug af eur-paller eller europalle som har nogle hjul nedenunder.. Der ligger mængder af suggestions på kreablogs, hvor kreative folk forklarer, hur de foreslår at gøre brug af paller som fx eur-paller/europalle og pallerammer som prisvenligt og rustikt materiale til indretning.