Vi har spenderet penge på sexlegetøj

Min kæreste og jeg har kigget i en butik med sexlegetøj sammen og anskaffet noget forskelligt legetøj, fx en splinterny dildo, som kan være en hjælp til at få gang i sexlivet igen, fordi vi godt kunne tænke os at få erotik - http://www.amoro.dk/shop/frontpage.html – ind i parforholdet. Sex har vi sjældent, og hvis vi langt om længe har det, så er det en smule kedeligt, og dermed vil vi forsøge at bruge noget sexlegetøj, så vi kan få sexlysten igen. Det sexlegetøj, vi besad forinden, var ikke andet end en dildo, som ikke en gang fungerede længere. Min fyr har været så stresset på jobbet, at sexlivet ikke er hvad det har været, selvom at han elsker erotik. Faktisk har han, så længe jeg har kendt ham, elsket forspil, og han synes godt om at se mig stimulere mig selv ved brug af en dildo, lige før at vi skal have sex.

Da mig og min kæreste var inde i butikken med sexlegetøj foruden anden erotik, købte vi en masse forskellige ting og sager. Ting til mig, som blandt andet en dildo, og ting til ham, såvel som ting, vi begge to vil nyde, spenderede vi penge på. Det var ganske sexet at kigge på sexlegetøj sammen med min fyr, og vi fik faktisk lyst til at tage hjem for at have sex straks.

Vil I vide noget? Det gjorde vi!