Vedrørende at arbejde med catering + brug for en palletank og et par plastkasser & termokasser

Jeg har over noget tid manglet et par gode plastkasser til alt mulig deponering. Jeg har tillige brug for termokasser til fragt af grøntsager, fisk mm i min virksomhed med mad ud af huset. Først på måneden overvejede jeg også at anvende en palletank hvorfra man kan tappe, til firmafester hvor der er læskedrikke. Nu fandt jeg lykkeligvis en tilregnelig virksomhed, der tilbyder termokasser, palletank og plastkasser og bestilt det hele.

Termokasser tilsiger jeg at gøre brug af til bl.a. til at holde maden varm, imens jeg kører rundt og fragt af mejeriprodukter. Overvejende mig har erhvervet mig de termokasser i et godt låg og en god størrelse og valgt i en pæn mørk farve.

Min nyvalgte palletank er relevant til regnvand, rengøringsmidler og læskedrikke. Mange som samler vand i deres palletank, men jeg tiltænker, at tanken eksempelvis virker perfekt til saft, mens der er arrangementer for børn eller firmaer. Det er værd at overveje at undertegnede tillige burde have bestilt sådan en palletank til regnvand hjemme i haven.

Plastkasser kan købes i utallige størrelser og sådan nogle plastkasser virker praktiske til transport og opbevaring af for eksempel kød, grønt og fisk. Fx kan man vælge plastkasser som er foldbare, så de ikke optager meget plads, mens de er pakket sammen. Netop de plastkasser har praktiske mig købt.