Utætte teglsten har mulighed for at give problemer i det daglige liv

Et irriterende problem med vores hjem gik min kæreste & jeg igennem for nogle måneder siden. Vi var flyttet ind tre-6 år tidligere, da vi opdagede, at taget var utæt. Et prægtigt parcelhus med en stor landjord plus pæne teglsten, var det på trods af dette. I den tid, familien & jeg levede i boligen, havde vi slet ikke skænket teglsten nogen opmærksomhed, hvilket ulykkeligvis kom til at give uheldige konsekvenser. Husets teglsten var snart i ganske skrækkelig stand, pga. at dem, der levede i boligen tidligere heller ikke havde givet husets teglsten den fornødne rensning. At vandet dryppede ned gennem vores teglsten, blev det desværre sådan efter adskillige dage indeholdende slem regn. Der blev alligevel hverken tale om mosbevoksninger oven på vores teglsten eller andre synlige komplikationer, som utrænede folk er i stand til at løse selv.

Min familie og jeg selv ringede straks til en forhandler, der kiggede taget igennem godt og grundigt. Vi blev informeret om, at vi var nødsaget til at fjerne vores teglsten, på grund af, at tagstenene uheldigvis var for gamle.

Om min familie & jeg selv burde få fat i et flottere udseende til taget, diskuterede min familie & jeg i lang tid, og valgte et nyt ståltag. Min kæreste & jeg selv rådgav os hos en masse forskellige eksperter & valgte i sidste ende en forhandler, hvor vi alle var i stand til at godkende både kvalitet plus omkostning. Vi besidder nu et skinnende ståltag, som har mulighed for at holde storm og sne væk i al fremtid, da vores tag blev repareret & tagets teglsten blev ombyttet med ståltag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>