Usikker på drømmestudiet? – Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn giver dig tid

Overvejer du gennemføre en Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense?

Uanset hvaffor drømme for dit studie, du tumler med, ved jeg, at Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus giver dig det fedeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde mine drømme faktisk for mig, og nu skal jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at komme ind.

Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at være. Det er en mulighed, at du ønsker at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog, eller det kan være, at du går derimod efter en naturvidenskabelig uddannelse på AAU eller KU.

Jeg anede ikke hvad jeg ville, da jeg startede. Aner du det heller ikke?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver dig mere tid til at vælge. Det giver lige lidt ro på.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Afslutter du skolen til maj, og drømmer du om at fortsætte på en HF på Fyn med utallige muligheder? Når du studerer din HF midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, kan du styre HF-en til præcis den studieretning, som du drømmer om at komme ind på! En personlig anbefaling herfra.

Som noget ekstra ved siden af en almindelig hf , hvor du kan vælge valgfag på A-, B- og C-niveau, tilbyder Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense desuden liniern: Sproglig HF, politilinjen, Pædagoglinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Linjerne er hver især skræddersyet så de bedst kan klæde dig på til den pågældende uddannelse.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus adgangskrav

Vil du gerne at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en hel masse adgangskrav. Bliver du færdig med 9. klasse til maj, skal dine undervisere vurdere, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en Hf-eksamen. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan starte på HF-en hos Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus. Det var overhovedet ikke så nederen, som det lyder.

Er du gået ud af 9. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så vurderer dine faglige og personlige kvalifikationer.

Livet på Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus er prøverne værd