Trampoliner i forskellige størrelser

Her for nylig anskaffede jeg en havetrampolin (www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html), som var en gave til min datter, på grund af at hun havde fødselsdag. Min datter er gymnast og har længe gerne villet have en trampolin, og grundet at hun så gerne ville have den, har jeg anskaffet den til hende som gave. Hvad gør man ej for at glæde sine børn?

Der fandtes trampoliner (www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx) i flere varierende størrelser, men jeg købte den største trampolin, der var, så min datter har plads til at øve spring på den. Den havetrampolin, som jeg valgte, koster yderst mange penge, dog har jeg sparet sammen til hendes fødselsdagsgave i noget tid, og som følge heraf havde jeg glædeligvis råd til at anskaffe den. Jeg skulle dog af med mere for at kunne få en havetrampolin med et net på, men det gjorde jeg da gerne, så hun ikke vil skvatte ned og komme til skade. Efter min mening er trampoliner uden et sikkerhedsnet tankeløst at vælge til børn, særligt yngre børn. Utrolig henrykt over sin nye trampolin er min datter. Hun hopper og øver spring på den alle dage. En masse venner og veninder har hun ydermere haft på besøg, der har hoppet på den, og min datter og vennerne har det yderst skægt sammen, idet de hopper. Jeg synes helt bestemt, at trampolinen er det hele værd, så jeg kan godt foreslå en havetrampolin til andre forældre, hvis børn gerne vil have en havetrampolin i fødselsdagsgave.