Til hverdag går mange ægtepar og leger med tanken om at spendere gysser på en espresso maskine.

Om ik længe har jeg fødselsdag, & skal af den grund snart til at forfatte en ønskeseddel! Dét mener jeg faktisk nogen gange kan være ekstra kompliceret. Det er ej altid, at jeg kan finde på nogle ønsker. Og det er jo egentlig gruopvækkende, af den grund, at det sikkert er et symptom på, at vi lever i en verden, hvor flere personer lever i luksus, & mange har ingenting. Når vi har brug for noget, køber vi det uden videre, det har som konsekvens, at der ikke er nogen ønsker efterladt til, når nære venner vil have fingrene i en ønskeseddel. Men dette år er jeg imidlertid sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har længe haft lyst til at bruge penge på espressomaskiner. På en espresso maskine kan alle mennesker hjemme fremstille kaffe, der smager af noget. Og det er skønt at kunne invitere vennerne på kaffe lavet på en espressomaskine. Således er tiden inde til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af alle vennerne. I længere tid har jeg erfaret, hvor tiltrækkende espresso maskiner er blevet. En hel del er nu den lykkelige ejer af en espresso maskine. Det er bestemt fængende at undersøge, når noget bliver så spredt, som tilfældet er med espressomaskiner!

Men det er bestemt kun den rareste del, der er forbi mig, jeg er stadig ikke vidende om, hvilken espressomaskine, er er værd at samle på! Jeg krydser fingre for, at I herlige følgere kan hjælpe mig med at træffe en afgørelse. Jeg synes at udbuddet af espressomaskiner er så stort, at du ikke drømmer om det. & jeg kan overhovedet ikke danne mig et forståeligt overblik. Jeg synes, at espresso maskiner falbydes til mange forskellige priser, og jeg har ikke nok viden til at kunne afgøre, forskellen mellem mærkerne? Så det vil jeg ovenud gerne modtage hjælp til at få styr på. Den virkelig store eftersøgning efter den perfekte espressomaskine er absolut godt i gang! Jeg er blevet helt opslugt af denne sag, & tjekker utallige gange internettet efter espressomaskiner. Nogle vil evt. udnævne mig som en lille smule vanvittig, men det er bare fordi, at jeg rigtig gerne vil eje en espresso maskine…