Skøre jeg skal af sted på musikefterskole her til august og ser monster meget frem til efterskole drama plus efterskole sang

Denne piges kommende år bli’r virkelig det mere awesome jeg har oplevet mogensinde, da moi her starter på efterskole. Sang plus teater/drama er undertegnede helt glad ved, så jeg søger i de her dage efter et styk cool musikefterskole , http://www.orkesterefterskolen.dk/info/musikefterskole.php, tæt på Struer eller Ikast. Så er der ikke for langt når jeg skal hjem igen lørdag-søndag.

Bloggertøsen her har studeret nogle debatindlæg af teens, der de seneste år skrevet om at bo på en efterskole. Drama-linjer plus teater er der ik særligt overvældende mængder af bloggere, der forklarer omkring, men musikefterskole dukker der noget op omkring. Når undertegnede googler på efterskole drama finder jeg tillige to-tre fnisende grinagtige oplevelser fra efterskole drama – altså I ved efterskole drama, som I at piger skaber rivaliserende grupperinger med sladder. Dog forklarer flertallet af tøserne om at være på musikefterskole og øvrige efterskoler med sammenhold og de vildeste fag & aktiviteter.

Jeg drømmer om at danse og optræde, så klart nok vil moi på en musikefterskole og afprøve teater og efterskole sang. Det bli’r mega godt. Nuvel jeg må hellere se at internetsøge videre efter musikefterskole, efterskole drama og efterskole sang og se, hvad søgemaskinen anbefaler for mit år på efterskole. Bye bye.

Ingen af mine tøser er desværre med på at tage på musikefterskole der har efterskole drama og efterskole sang. Karoline kan ikke fordrage at træffe nye mennesker, så derfor skal hun naturligvis ikk afsted på efterskole. I mens Celina er meget begejstret for hestesport og hun foretrækker derfor en efterskole med heste fremfor en musikefterskole. Så jeg skal opstarte uden et kendt ansigt. Den tanke kilder en smule i maven.