Reparation af stenslag kan blive en anseelig udgift til en bil

Størstedelen er godt klar over, hvor bekostningsfuldt det er at have egen bil. Der skal nemlig ej kun langes penge over disken for forbruget af benzin, som jo skal genoptankes sommetider – der eksisterer nemlig dertil udgiftsposter som eksempelvis miljøafgift & forsikringer.

De ovennævnte omkostninger kan de fleste forberede sig på, men der findes også en række såkaldte uforudsete omkostninger, som uden problemer kan sprænge en bilindehavers planlagte budget. Det er jo ej uvæsentlige pengesummer, der forlanges! Iblandt sådanne udgifter hører ting som reparation af forrude - http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/ – eller reparation af stenslag - http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/ – , der som regel medfører udskiftning af bilruder - http://autoruder.dk/udskiftning-af-bilruder/ – . Det vil sige, at glasset ifm. reparation af stenslag skal bortelimineres helt og remplaceres m. noget dugfriskt.

Udskiftning af bilruder i forbindelse med fx reparation af stenslag, udgør en kreperlig omkostning, som ej kan forhindres eller forudses. Tiest er det nemlig ikke bilførerens fejl, at forrudeglasset smadres af fx et stenslag! Det kan jo skyldes eksempelvis en lillebitte småsten, der stammer fra bilen foran. Netop af denne ræson prøver de fleste bilister altid at omgå at køre bagved en lastbil. Størstedelen vil jo gerne omgå at være nødt til at afholde udgiften til en reparation af stenslag!