Plastpaller bliver det fedeste valg til dig, der skal til at transportere varer meget

I dette indlæg kigges der både på træemballage - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, i form af europaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, og plastpaller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, . Hvilken form for palle, der er bedst egnet, kommer nemlig an på godset og selve transportmetoden. At naturen har gavn af europallerne, bliver en af de indlysende fordele ved træemballage. Benyttelse af træemballage nedsætter kuldioxidmængden sammenkædet med transport af gods med helt op til tredive procent, kan det dertil desuden medregnes. Da de kan bruges flere gange, uden at kvaliteten daler, har europallerne nemlig en ovenud høj nytteværdi som returpaller.

Plastpaller manifaktureres derimod som regel som engangsvarer, fordi de ikke er lige så solide som europallerne. De har herudover den styrke, at plastpaller modsat træemballage ikke mærkes af vejrguderne, da det vil sige, at de bibeholder den samme vægt og massefylde, uanset hvorvidt der er regn eller sol. Plastpaller laves faktisk af sprøjtestøbt plast, som er 100 % genbrugeligt. Det er endvidere ikke nødvendigt, at du tilsidesætter naturhensyn, udelukkende fordi du vælger at anvende plastpaller. Dog vejer de betydeligt mindre og passer derfor fremragende til fragt med fx fly, idet den tilladte samlede vægt her er fast.

Er det europaller eller plastpaller, som bedst egner sig til netop dit dit fragtbehov? Dét må være hundrede procent overladt til, hvad du helst vil have. Når det kommer til transportbranchen, gælder det hovedsageligt om at perfektionere fragtvilkårene, så arbejdsprocessen både foregår så simpelt og går hurtigst muligt. At benytte de perfekte paller, er derfor også utroligt vigtigt, da palletyperne har hver sine fordele.