Perspektiver angående raftehegn, havehegn og at sove længe pga lydhegn

Et manglende lydhegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn} har længe irriteret. For jeg bor direkte ved et stk uhørt støjende landevej og er bare mega ærgerlig over konstant at blive vækket støjen fra busser og lastbiler. Så nu er det tid til et lydhegn. Jeg har ej før hørt om lydhegn – udover sådanne nogle støjværn der står langs med de larmende amtsveje. Men som ejer af en have kan man åbenbart sagtens erhverve sig den slags lydhegn/havehegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn} kombineret med lydhegn. Årets nyhed.

Undertegnede vælger mig et lydhegn udformet ligesom et raftehegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn}. Jeg tænker at det udseende ligner et rustikt og naturligt havehegn, som passer rigtig fint til vores stil med en have i rustikt look. Et lydhegn har en god højde der gør at vi kan undgå vue’et til alle bilerne. Og raftehegnet ser super dejligt ud med sit trælook. Pigerne og mig bliver begejstrede for vores nye havehegn .

Matriklens dugfriske havehegn får flere store planter tæt på. Havens træer kan desuden give lidt modstand til grundens nye raftehegn. Jeg glæder mig til det lydhegn og forhåbentligt at ku’ have weekendmorgener med begrænset støj fra bilerne. Lydhegn I love you, aaah mine morgener bli’r så dejlige. Så projekt havehegn påbegynder med online søgning efter kombinationen af lydhegn og raftehegn i de her dage. Jeg har faktisk øje på noget, så jeg kan komme i gang straks om 2-3 dage.

.