Personlig planlægning og effektivitet – har nogle af jer erfaringer med kursus i personlig planlægning?

Mon en af jer har gode erfaringer med et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Undertegnede har temmelig travlt i øjeblikket med mit arbejde, bloggen, venner og hobbyer. Måske lidt for travlt. Forbi jeg kan føle hvordan jeg taber mit overblik, fortrænger at prioritere hvad for noget jeg skal anvende mine vågne timer på og på samme tid dratter i tidsrøvere som Instagram og Facebook. Det er vidst meget udbredt. Jeg havde på den anden side ikke gennemtænkt, at det er muligt at det er noget, man kan ændre på inden jeg hørte om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det er da meget lærerigt for undertegnede medt være på sådan et kursus i personlig planlægning.

Faktisk har min storesøster Rosa-Sofie og undertegnede tilmeldt os et styks kursus i personlig planlægning og effektivitet. Begge to skal vi lære at sige nej og vide forskellen på hvad for noget der er vigtigt, og hvilke ting der ganske enkelt er tidsrøvere. Så godt det bliver at vide mere om personlig planlægning – det vil jeg kunne bruge privat og på job.

Undertegnede har ikk før i tiden sat til personlig planlægning og effektivitet. Men ved nærmere eftertanke syner det som om, at det er god tid brugt på at tage på kursus i personlig planlægning med mulighed for at blive skarpere.