Overvejelser omkring hundegodbidder, hundefoder og hvalpefoder

Familien planlægger at anskaffe hvalp og foruden at have styr på en legetøj, kurv og hvor vi kan tilmelde os ledig plads på hundetræning, så må der desuden være styr på hvalpefoder {www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Hvalp.aspx} og hundegodbidder {www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Godbidder.aspx}. Opdrætterne køber de noget hundefoder {www.nemfoder.dk/da-DK/Hund.aspx}. Men som privat familie må vi udvælge hundegodbidder og hvalpefoder. Og vi foretrækker direkte levering til døren.

Undertegnede har set en hjemmeside med hvalpefoder, hundefoder og hundegodbidder, som har sådan nogle mindre pakker med prøver. Ret smart. Bedsteveninden forklarer, hvordan vovsen ikk orker at æde alle former for hundefoder og hundegodbidder. Og min veninde har, faktisk en golden retriever, som burde elsker mad, men Sara testede utallige mærker inden for hundegodbidder og hundefoder inden at hun fik købt noget, den ikk blev træt af.

Jeg vil fortrinsvis købe mit hvalpefoder online på en hjemmeside og gå efter et firma, som at der både afsætter hundefoder til når vapsen vokser op, hundegodbidder og hvalpefoder. Dermed har jeg mulighed for at købe min ordre et fælles shop.