Opbevaringsrum såvel som sikringsgitter

Opbevaringsrum og lignende er for mange mennesker synonymt med et skummelt aflukke, hvor støv, fugt og skimmelsvampe trives. Sålunde er pulterrum dog ikke tvunget til at være. Med pulterrum med sikringsgitter, får ejendommens beboere nemlig en holdbar samt stilfuld pulterrumsløsning til alle slags beboelsesejendomme. Ydermere får I nye loftrum med en lækker lysgennemstrømning og en maksimal tyverisikring & sikring mod ildebrande og problemer med støv, fugt og skimmelsvampe.

Igennem årtier har vores specialister skabt unikke opbevaringsrum til almene boligforeninger såvel som ejerforeninger af enhver art med eksempelvis sikringsgitter plus tyverisikring. Udgangspunktet for vores løsninger er, at vores specialister altid arbejder ud fra et ønske om at give jeres ejendom en opbevaringsløsning, der stemmer overens med beboernes ønsker og behov såvel som de særlige forhold i jeres ejendom. Af den grund bruger vi til enhver tid den tilgængelige plads helt ud i den fjerneste krog selvom ejendommen har vægge, som er skrå, et lavt loft eller noget helt tredje.

Jeres ejendom er sikret flere privilegier ved at etablere vores virksomheds opbevaringsrum i stål med sikringsgitter. Frem for alt er vores pulterrum en æstetisk såvel som fleksibel pulterrumsløsning, hvor vi nemt kan integrere gittervægge med eksklusive stålplader for at få lige præcis det udtryk, som I ønsker. Vores virksomheds pulterrum i stål giver oven i købet en udadlelig luftgennemstrømning. Dette er med til sikre et udadleligt indeklima, som beskytter de opmagasinerede ting på fortrinlig vis.

Hvis I etablerer opbevaringsrum i stål med sikringsgitter, vil I få chancen for at få et rart loftsareal med et flot lysindfald. Ydermere kan beboerne uden problemer overskue hele lofts- eller kælderarealet takket være dit rullegitter. Dette bidrager med en god og tryg fornemmelse og en unik mulighed for at få øje på en brand, inden flammerne for alvor forårsager skade. Som en ekstra gevinst yder vores stålløsninger til pulterrum også optimal tyverisikring samt meget andet.