Ønsker du at beskytte dine varer mod tyveri, kan du helt sikkert købe et depotrum

At jeg en del gange er blevet udsat for indbrud og tyveriforsøg, skal jeg fortælle, som værende ejer af en forretning. Et tyveri bliver med sikkerhed en ret besværlig oplevelse, som bør være årsag til sørgmodighed plus koste en del penge. Naturligvis skal dine varer have forsikring, men et indbrud er uden tvivl en anselig belastning og bør med fordel undgås.

At prøve et beskyttende trådnet, besluttede jeg mig for efterfølgende forsøg med forskellige sikkerhedssystemer samt kameraer. Dette trådnet beskytter glasfacaden, dog der er stadigvæk indsyn til produkterne, sådan at forbipasserende kan vinduesshoppe. Et eneste indbrud har min butik rent faktisk ej været udsat for, siden jeg købte dette trådnet. Det virker jo uvæsentligt, hvis det var pga., at indbrudstyvene faktisk ej er i stand til at hakke igennem trådnettet, eller om det bare synes for meget besvær, hvis bare det opfylder sit formål. At anskaffe mig depotrum i trådnet valgte jeg efterfølgende enorm tilfredshed, noget der også viste sig at beskytte imod tyveri. Fordi folk sjældent installerer sikkerhedssystemer og kameraer på lageret, bliver depotrum for det meste mindre forsvaret end selve forretningen. Da ejerne bliver lovet anselig beskyttelse og stadig simpelt vil finde ud af, hvad der befinder sig i deres depotrum uden fysisk at skulle åbne hængelåsen, er depotrum produceret af metalgitre faktisk blevet temmelig almindeligt til lejlighedskomplekser.

Alt virker perfekt & jeg føler mig en del mere forsvaret i forhold til et hvilket som helst andet tidspunkt: jeg besidder ikke et eneste negativt ord at nævne omkring mit trådnet eller mine depotrum.