Om at benytte byggeriets tunge rendegraver, gravemaskine og gummihjulslæsser fra Caterpillar til bygning af etplansvilla

Jeg og min partner anlægger faktisk splinterny villa og dermed anvendes der gravemaskine - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner, , Caterpillar - http://www.pon-cat.com/, rendegraver - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/rendegravere, og gummihjulslæsser. En gravemaskine med rendegraver kan losse, læsse og grave og syner enkel at rykke rundt med mens en gummihjulslæsser fra Caterpillar kan benyttes til at betjene jord og byggematerialer.

Entreprenørvirksomheden har gud ske lov meget sirligt kontrol over, hvordan de ska’ anvende Caterpillar gravemaskine, gummihjulslæsser og rendegraver. De ejer selv de tiltrængte anlægsmaskiner og jeg & gemalen spenderer ikke ekstra på udleje af et stk gravemaskine, Caterpillar gummihjulslæsse eller rendegraver, som vi ik bruger alligevel.

Byggepladsens første arb med gummihjulslæsser, Caterpillar rendegraver og gravemaskine er om kort tid færdigt og så kan vi medvirke mere ved byggeriet og følge med byggeriets proces. Bagefter vores håndværkeres opgaver med brug af gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser fra Caterpillar er færdiggjort kommer første stadium til at blive at bygge basen for huset og derfra vil huset rejse sig. Vi ser frem til at følge den nye villa rejse sig.