Nyt tiltag Find Lejebolig – prøvet at gennemskue boligudlejning/udlejning af bolig

Den dag undertegnede rykker hjemmefra glæder jeg mig ganske meget til og jeg hælder mere til forestillingen omkring boligudlejning » http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/, i stedet for eje en etværelses andelslejlighed. Med udlejning af bolig - http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/ – kommer jeg til at blive mere fri, og desuden har jeg mulighed for at rykke afsted straks jeg foretrækker det, når jeg skal i gang med flytte og find lejebolig - http://nordichousing.dk/ – , når moi eksempelvis gerne vil på en videregående uddannelse eller måske vælger drømmefyren som bor i en anden by.Min storesøster residerer lige nu i en andel mens hun rejser over 1 time dag ud og dag ind, da hun ikke kan få den solgt. Derfor foretrækker jeg udlejning af bolig og når jeg har opstartet min egen Find Lejebolig gennemsøgning. Jeg har ikke de store ideer om, hvor jeg kan forestille mig selv have min bopæl eller kommer til at læse hvis vi tænker 4-5 ude i tiden. Så udlejning af bolig er at foretrække for mig end at købe en andel.

Jeg er startet på at Google udlejning af bolig, boligudlejning samt lignende søgeord, for jeg ser sååå frem til at rykke mit lille værelse når jeg har fået sommerferie. Det er min selvopfundne idé med projektet Find Lejebolig. Personligt går jeg efter udlejning af bolig, imens far Preben foretrækker noget forældrekøb. Min far er jo blevet forsikret af bankrådgiveren. Men i det tilfælde må jeg jo have overvejet, hvor og hvordan jeg de næste mange år vil bo. I sammenligning med udlejning af bolig, kan vidst nok ik’ dække sig ind, så fremt jeg ikk’ regner med at blive hængende min. 50 mdr. Og så mange år ud i fremtiden ved undertegnede virkelig ikk’, hvor jeg er. Måske ønsker jeg at studere og leve i Skive og ønske boligudlejning dér. Eller måske vil jeg på en skole, det er belejligt at jeg find lejebolig i Aarhus C og lever der.