Nu køber vi funktionel hyndeboks, dækstol og hynder til havestole

Jeg er glad for at vælge boligting, og mit næste køb bliver lækkerier til vores have som fx en hyndeboks, hynder til havestole + tilhørende havestole og en dækstol. Havens havestole er snart ældgamle og udslidte og jeg tænker, at vi på samme tid bør vælges nye hynder til havestole.

Vi mangler et par nye havestole, så vi og vores venner bestemt kan fortære velsmagende aftensmåltider i haven. De få havestole vi har er kun de lidt splidte plastmodeller, men efterhånden har vi råd til at få et par lækrere og mere holdbare havestole. Desuden kunne jeg lige se mig selv med et styks magelig træ dækstol, hvor jeg kan hænge ud og sole mig og læse boligbladene. Det ville være luksus.

En smådyr hyndeboks er jo ikke så nødvendigt. Det tænker kæresten bestemt. Haha. Men mon ikke ham min kæreste absolut skal blive glad for en fiks hyndeboks til de dyre hynder til havestole, og dermed ikke behøver at bære hynder til havestole mellem terrassen og bryggerset. Så er sådan det en rar løsning at have investeret i en hyndeboks.

Overvejer I læsere også en hyndeboks, hynder til havestole, nye havestole eller en dækstol? Fedt bliver det helt sikkert at få pyntet vores hyggekrog med solide havestole end i vakkelvorne plastiskstole.