Når der bliver hedt & sollys i haven er en markise plus mørklægning den bedste løsning

Det bliver trist nok ikke særlig sædvanligt, at den danske sommer indeholder utallige øjeblikke med solstråler og hede. Uafbrudt overskyet & en masse regn, samtidig med at temperaturen ej overstiger de tyve grader, bliver vi som alternativ udsat for. Dersom man ejer en flot terrasse, som man næppe gives chancen for at anvende, føles det helt sikkert trist. Derfor er det særlig væsentligt at du dermed bliver hundrede% beredt til de dage, når solen endelig skinner uforstyrret. I denne situation nytter det altså ikke noget at din veranda bliver til en ovn og at stuen føles som en sauna. Heldigvis kan en udvendig solafskærmning fikse alle den type af besværligheder.

Sådan at du får mulighed for at nyde terrassen i skygge, gives du udvendig solafskærmning med markiser med motor. Netop idet du får behov for solafskærmning føles markiser med motor nemme at folde ud, og resten af tiden er de ordentligt pakket væk i den tilhørende holder, så de aldrig er nødt til at vedligeholdes. En markise holder til kraftigt blæsevejr, markiser er lette at håndtere og de optager ej en masse plads på terrassen, i modsætning til en parasol.

Hvis temperaturen i din stue stiger til uudholdelige grader således at du oplever vanskeligheder ved at solen banker ind i stuen hele dagen, kan mørklægning blive den helt rigtige mulighed. Plissegardiner virker praktiske at bruge plus vil resultere i en komfortabel solafskærmning i tillæg til at dyrebart lys kan slippe igennem uden problemer. Der er jo intet slemmere sammenlignet med når dine gardiner bliver så tykke, at man enten ender med en lys dagligstue hvor der er mere hedt end en ørken eller en dejlig kølig dagligstue, i hvilken der er så mørkt, at du skal tænde lyset. Et ultimativt valg er rullegardiner her, plus de er både fornuftige og smukke. Fuldstændig beredt til at nyde solskinsvejret vil du føle dig vha. udvendig solafskærmning på terrassen plus lamelgardiner i stuen.