Mon det er plausibelt at lytte med interesse til snak om dozere, gravemaskiner, dumpere og minilæssere

Min storebror ska’ arbejde med gravemaskiner - www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner, , dozere, dumpere - www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/dumpere, og minilæssere - www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere, . Dengang han forklarede om det, virkede han afgjort glædesstrålende, mens undertegnedes reaktion var … hva? Jeg havde ikke før i tidne hørt om dozere, dumpere og minilæssere, lige som undertegnede heller ikke rigtig har taget stilling til gravemaskiner. Men for lidt tid siden har han fået taget noget uddannelse i at anvende de her gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere.

Min bror og jeg ses stort set hver uge til filmaftener eller ture i biffen eller til middage og Cranium-spil på søndage eller til filmaftener. Derfor vil søsteren her antageligt høre mere om mandens betjening af minilæssere, dozere, gravemaskiner og dumpere. Helt fint. Søsteren her er klar til at tale med om gravemaskiner, dozere, dumpere og minilæssere, for han uden undtagelse er frisk på at høre vedrørende massage, shellack og ansigtsbehandlinger, hvilket lillesøster jobber med.

Jer læsere kan dog godt være ubekymrede. Minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere er ik et tilbagevendende tema her på bloggen. Måske i det tilfælde at undertegnede starter på en sekretærtjans i min brors nye virksomhed.