Mit speedbådskørekort er gennemført – jeg har klaret taget duelighedsprøve på sejlerskole

Jeg har gået på sejlerskole (http://www.dksp.dk/sejlerskole), og jeg har fået opfyldt alle forhåbninger. Jeg fik taget duelighedsprøve - http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove, i februar, og en måned senere rejste jeg og min veninde sydpå med mit nyerhvervede speedbådskørekort - http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort, i kufferten. Jeg og hende rejste til Mallorca og der sejlede vi afsted i en mega herlig speedbåd hvor vi har haft en virkelig dejlig ferietur. Så hvis du overvejer duelighedsprøve, speedbådskørekort og sejlerskole, så er det mega fedt.

På turen følte jeg mig hele tiden godt klædt på fra min sejlerskole undervisning. Jeg lærte mange fornuftige tips til den endelige duelighedsprøve, og de ansatte på min sejlerskole virkede rigtig tålmodige og kompetente. Så I må absolut starte på sejlerskole og tage duelighedsprøve, såfremt du foretrækker sejladferie. Det er ganske givet, det faktum at jeg uden undtagelse får benyttet mit speedbådskørekort i tide og utide de næste år.

Hver eneste af forventningerne hos mig blev overgået på sejlerskole kurset. Ganske professionel men hyggelig ånd omkring den sidste duelighedsprøve, gode trænere og den kendsgerning, at jeg kunne komme igang med at anvende det nye speedbådskørekort så hurtigt efter at faget på sejlerskolen var gennemført. Suverænt.