Min viden om glasblæsekabine, blæsemiddel og slyngrensning blev intensiveret

Virksomheden hvor storebror er blevet ansat knokler med brug af forhandling af blæsemiddel, glasblæsekabine og slyngrensning. Kender I læsere til det? Jeg indrømmer gerne at, jeg kender ik noget særligt til glasblæsekabine, blæsemiddel og slyngrensning, men nu har jeg foretaget lidt internetsøgning, fordi jeg så kan ævle bare lidt med min bror og have en forståelse af, hvordan han arbejde.

Slyngrensning kan anvendes til eksempelvis at spule større emner med en bredde på maks 1.5-2 meter i diameter. Et særligt anlæg gennemfører denne slyngrensning, og du ophænger emnerne. Gennem slyngrensning lader maskinen fine stålkugler blive kastet mod et givne produkt, som ender op helt helt fint. Jeg har ikk opfanget, hvad man behandler slyngrensning, så det må jeg spørge om.

Glasblædekabinen kan man fx benytte til at glasblæse metal og hvis du sandblæser emnet kan du opnå et mindre glitrende udslag end med glasblæsekabine. Undertegnede ved ikk helt, på hvilken måde en glasblæsekabine virker, men den kan så vidt jeg ved i samme moment være nyttig til slibning af knive.

Blæsemiddel bruges jævnligt til arbejde med forskellige overflader – f.eks i sådan en glasblæsekabine eller i forbindelse med slyngrensning. Som blæsemiddel kan du for eksempel bruge plastgranulat, glasperler, stålshot eller jerngrit. Det er ganske givet glasperler firmaet anvender til blæsemiddel i sådan en glasblæsekabine.