Min nyanskaffede e-cigaret har været mig behjælpelig m. at holde op med rygning holde op m. rygningen

I det sidste års tid har der været massiv avisomtale af de nylancerede e-cigaretter, der eftersigende skulle være værende mindre sundhedsfarligt end traditionelle tobakssmøger De er batteridrevne og kører på en væde, som eksisterer m. & uden nikotinindhold & desuden i et assortiment af divergerende smage.

Jeg har længe kæmpet for at standse m. rygningen, & fordi undertegnede er blevet oplyst om talrige succeshistorier om forhenværende cigaretafhængige, for hvem det er lykkedes at høre op ved hjælp af en e-cigaret » plusdamp.dk,, bestemte jeg mig for at anskaffe mig én selv! Jeg forudså til gengæld ikke, at det ville funke, idet undertegnede har forsøgt mig m. alle rygestopprodukter lige fra plastre til tyggegummier uden effekt.

Undertegnede er dog blevet glædeligt forbløffet, for igennem brug af en e-cigaret er det nu knap fire uger siden, jeg sidst har rørt en cigaret! Faktisk føler undertegnede overhovedet ej lyst til at ryge klassiske cigaretter mere, & jeg kan ej heller udholde dunsten – næ nej, jeg præfererer m. garanti at dampe på min e-cigaret! Den har desuden det fortrin, at undertegnede tilmed kan ”ryge” indendørs uden at forulempe menneskerne tæt på mig. Jeg vil derfor stærkt anbefale samtlige rygere at skifte smøgerne ud med en e-cigaret! Det er jo en fantastisk god investering og uomtvisteligt det mest virksomme værktøj til et effektivt rygestop, som jeg indtil nu har prøvet!