Min mand og jeg har tidligere oplevet ufrivillig abort og mangler derfor en dygtig gynækolog klinik Fyn, fx gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn , http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – evt. gynækolog Niels Lund , http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/,

Jeg og min mand er med bebs men processen har været turbulent, derfor påtænker jeg at tage til en gynækolog klinik Fyn og få ekstra tjek. Fra vi først undlod kondomerne gik der langt over et år hvor vi oplevede barnløshed, og vores læge var derfor ved at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til behandling og udredning. Dengang googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og opdagede bl.a. gynækolog Niels Lund der har gynækolog klinik nær ved, hvor vi har hus i Middelfart.

Vi blev med barn og det slettede alle vores grublerier om sædkvalitet og ægløsning. Pludselig fik jeg smerter og blødninger. Jeg fik en visitation fra den praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men der var ikke noget at stille op. Jeg var 4 måneder henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Manden og jeg forsøgte ikke at lade os slå omkuld, men der var en tid, hvor vi begge to var fortvivlede og i sorg over den baby, som Oscar og jeg havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Her 7 måneder efter er vi så gravide igen. Min praktiserende læge tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek med mig, så den praktiserende læge vil henvise undertegnede til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har også ledt i den gammeldags telefonbog og har igen bidt mærke i bl.a. gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at gå hos en praksis som eksempelvis gynækolog Niels Lund og få foretaget yderligere ultralydsscanninger og blive holdt øje med, så jeg er tryg under svangerskabet, og specialister kan støtte, skulle der endnu en gang sker komplikationer. Jeg er sikre på at den yderligere ro i sig selv kan være godt.