Min lejlighed mangler i allerhøjeste grad spritnye gode lamper

Jubii, yours truly har set frem til at få lov til at elaborere om denne dejlige annoncering i evigheder, mærkes det nær ved som. Jeg har været helt vildt spændt, men nu er købsaftalen definitivt officielt, og mine kære læsere skal naturligvis være blandt de første til at få nyheden serveret.

Jeg er nu blevet ejer af en stor ejerlejlighed, som jeg har set frem til at leve i i en del sæsoner. Enorm er ejerlejligheden og lys, med et lyst toilet & en altan, som jeg ser frem til at nyde om sommeren. Det eneste som bliver tilbage på dette tidspunkt, bliver faktisk adskillige lamper, for jeg har faktisk købt alle de møbler, som jeg savner. Jeg har fundet ud af, at det rent ud sagt virker ganske væsentligt hvilke lamper, der findes i en ejendom.

Primært bør her uden tvivl findes lamper hvor det bliver nødvendigt, dog man skal ej udelukkende anskaffe sig de mindst dyre lamper, for de ruinerer jo indtrykket af hele boligen. Eventuelt et par Poul Henningsen lamper til at hænge tæt på bordet: jeg tænker, at jeg måske bør bestille anerkendte lamper til stuen. I køkkenet vil jeg gerne have nogle spotlight lamper & lamper under køkkenskabene, der lyser helt ned på køkkenbordet. En ordentlig lysekrone, der kan skabe et imponerende førstehåndsindtryk af lejligheden, havde jeg faktisk overvejet til gangen. Praktiske lamper findes der i forvejen i badeværelset, så dem behøver jeg ej at udskifte.

At købe et par stående lamper til sofahjørnet samt soverummet, som man f.eks. kan benytte til at læse blade, kan oveni føles som værende en god idé. Samtidig med at jeg ikke er nødsaget til at sidde i mørke, ved jeg, at de optimale lamper kan forbedre min lejlighed.

Såååeh, mine skønne followers? Vil I give en hjælpende hånd med at fremfinde de helt rigtige lamper til lejligheden? Be’ be’..? Undertegnede føler mig ikke sikker ved at poste fotografierne af lejligheden herinde. Men hvis altafgørende, sender yours truly selvfølgelig med glæde billeder af min villa på mail til jer. 1-2-3-Start..!