Min bil har fået et stenslag på forruden

Den anden dag kørte jeg på vejen, og uventet var der et stenslag i bilens forrude. Det var temmelig irriterende, pga. at jeg allerede lige har haft bilen på værksted, og igen skal det ske. Dog varer det heldigvis ikke så længe, blot omkring 30 minutter. Samtidig tror jeg, at jeg har en bilforsikring, som er inklusive glasskader, dog er jeg lidt i tvivl, derfor skal jeg lige spørge min mand. Det vil under alle omstændigheder sige, at udbedringen af det omtalte stenslag i min bils forrude vil blive gratis, medmindre at vi er nødsagede til at skille os af med et beløb for vores selvrisiko til forsikringen.

Tænk hvis stenslaget kræver udskiftning af hele bilruden, for det er nemlig et temmelig stort stenslag. Jeg håber det ikke, af den grund at det formentlig kommer til at vare længere tid, og det vil også blive endnu mere dyrt for os, altså såfremt vi selv kommer til at betale. Faktisk synes jeg, at min bils forrude let får stenslag. Kan der være forskel på forrude kvalitet? I har formodentlig allerede forstået, at jeg ikke er specielt god til biler. Men biler er jo også mest en interesse for mænd og ikke kvinder. Jeg går kun op i, om bilen er flot.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>