Måske skal jeg i gang med et eksperiment med at afprøve elektroniske cigaretter – Mon jeg ka’ teste det der elcigg/e cigarett

Træt af min rygning har jeg været i årevis. Undertegnede har jævnligt generet halsregion, & jeg bryder mig faktisk ikk’ om at være nødt til at ryge og ha’ bøvl med at skulle flyve flere timer til New Zealand om 4 uger uden en cigaret. Skiftede jeg til et stk elcigg - http://www.e-bloss.se/elcigg/, , elektroniska cigaretter - http://www.e-bloss.se/om-oss/elektroniska-cigaretter-faq/, , e cigarett - http://www.e-bloss.se/, de har åbenbart ret mange navne, vil jeg komme udenom lidt af de problematikker. Med elektroniska cigaretter sku’ det jo være muligt at skrue ned for styrken af nikotin. Cool.

På en hjemmeside står der, at e cigarett, elektroniska cigaretter og elcigg (som vidst er én og samme ting), lader til at være bedre for sundheden i det hele taget samt for lunger og hals. Røgen dufter samtidig bedre. Jeg er ikk klar over om det er prisvenlige end alm. tobak – & moi slipper nok ik’ for problematikker undervejrs. Meeen moi overvejer trods det at gå over til elcigg, e cigarett eller elektroniska cigaretter.

Min søster røg lige siden 16-årsalderen og hun er i dag gået over til elektroniska cigaretter. Søs foreslog, at jeg burde afprøve den elcigg/e cigarett hun damper på næste gang, jeg kommer hen på besøg. Jeg synes der går lidt for lang tid inden undertegnede får tid til at drage hen til min søs på Falster, og derfor tænker jeg på at tage hendes begejstrede pladren for gode varer og personligt bestille e cigarett på en webshop. Jeg har set diverse hjemmesider med elektroniska cigaretter til rimeligt prisniveau på elektroniska cigaretter, hvor jeg ka’ indkøbe et stk opstartspakke.