Mange spenderer knaster på en jævnlig slibning af deres Toyota.

Igennem flere måneder har jeg været beskæftiget i min egen gesjæft. Lige så langt jeg kan mindes, har det været en kolossal drøm for mig… Det har altid været et ønske at være indehaver af egen forretning. Jeg har oplevet en anstrengende barndom, & jeg tænker muligvis, at det er derfor, at jeg besidder et enormt ønske om at være min egen herre. Der var ingen kære mor eller kære far til at forsørge mig. Mit hjertebarn = butikken forsøger at sælge artefakter til det brugbare hjem, for eksempel et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør til, hvor den skal bruges. Jeg håber meget, at min butik forbliver at være en god forretning.

Jeg er født til at guide kunder, & de gange de leder efter et brugbart plastvindue, en bestemt type solarlux, en lækker vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle bestemte udendørs foldedøre, eller en hvid plastdør, står jeg beredt med min kloge rådgivning. Jeg er dybt bevidst om, at et besøg i min forretning skal være en god begivenhed. Bestemt er jeg også interesseret i, at de besøgende rent faktisk investerer i det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, samt den plastdør, der er en del af mit varelager. Men som det mest væsentlige eftertragter jeg et forhold til mine købere. Jeg ved samtidig, at det mange gange forårsager, at en gesjæft kører rundt med fortjeneste. Jeg lever for min virksomhed, og for at iværksætter, & bevise for omverdenen, at jeg er god nok. Samtidig med dette brænder jeg for, at hjælpe de handlende med at udvælge det helt perfekte plastvindue samt solarlux, og købe dén vinterhave, de i længere tid har fantaseret om, det pæneste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der er lige dem. Min rådgivning betyder, at jeg er stolt af mig selv som menneske…