Kender mine læsere et firma, der har et pilatus for sale? Tiltalende begivenheder ved at flyve med piper archer lx og piper seneca v

I 1998 rykkede mit unge jeg afsted til Murphy i nær Illinois. Inden havde undertegnede ikke fløjet før, men undertegnede skal forsikre jer, at de gode år på mit studie gav mig mange vidunderlige oplevelser med mulighed for at flyve piper seneca v » http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-seneca-v.aspx,, som på det tidspunkt var ganske splinternyt fra fabrikken, samt siden desudne med piper archer lx » http://www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-archer-lx.aspx,. Jeg kom på pilotskole og jeg havde i månederne efter adgang til at flyve piper seneca v og piper archer lx hjemme ved Martin. Som studerende havde jeg den mest fede periode, og siden har jeg fløjet piper archer lx og piper seneca v igen og igen.

Om to måneder har eventyreren her arrangement om at rykke teltpælene op og rykket hjemmet til Carlyarn Rocks i det vestlige Australien. Der er temmelig langt til hospitaler og hjælp, så det er ypperst at have et lille fly. Undertegnede tænkte over at at købe piper archer lx og piper seneca v , men i dag går min søgning efter pilatus for sale » http://www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx, omkring ved sælgere i området. Jeg har fået forskellige relevante forretninger med pilatus for sale, og jeg er rimelig overbevidst om, at piloten her skal vælge et pilatus for sale denne omgang og ikke i stedet købe et stk piper seneca v eller piper archer lx. Men læserne er velkomne til at forsikre novicepiloten her om noget andet.

I øjeblikket når undertegnede søger på pilatus for sale, mener jeg, at denne flytypedet fly kan besvare de behov jeg har til en fornuftig betaling. Men derimod har jeg jo viden om piper archer lx og piper seneca v og har erfaring med, hvordan de begge styrer uproblematisk. Så fremt beslutningen var i mellem piper seneca v eller piper archer lx ja i så tilfælde vurderer jeg egentligt, at jeg helst ville have et piper seneca v over piper archer lx. Men undertegnede er inviteret af de ikke ubeskedne bonusser ved pilatus for sale.