Karnevalskostume – en drøm om karneval i aalborg i ført udmærkede karnevalskostumer

Sambaglade mig vil virkelig gerne til karneval i Aalborg med karnevalskostume på und alles. Jeg er en sild der glæder mig over karnevalskostumer og fest i gaderne. Og undertegnede har fået fortalt, at karneval i Aalborg er en kæmpe festival og også stort. Mon jer læsere har medvirket i karneval i Aalborg iklædt karnevalskostumer og fjer? Jeg håber I kan anbefale det?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Mig og tøserne i glimtende karnevalskostumer og så kun more os og danse noget samba. Vi kender én, som at der planlægger at gå med til karneval i Aalborg i et flot karnevalskostume. Det ku’ være cool at deltage og supporte dansemusen og se, hvor kompetent pigen er efter træningen. Jeg vil i hvert fald meget gerne opleve den optræden.

For nogle år siden har jeg deltaget i Københavns karneval, men har fået fortalt, at karneval i Aalborg virker større. Og ind imellem har det virket lidt monotont i København, hvor det udelukkende var børn og dansere, som at der havde karnevalskostume på. Derfor vil jeg af sted til karneval i Aalborg med glitter/glimmer, fjer og karnevalskostume. Jeg glæder mig faktisk allerede.