Jeg værdsætter en præcis aflæsning for at lave varmeregnskab

I mit kvarter er der igangsat en renovering af det hele. Dette arbejde inkluderer selvfølgelig almindelige rum som spisestue og badet foruden eksempelvis andre kloakrør. Men også på energisiden, sker der noget. Jeg har for eksempel fået opsat ny energimåler i skabet i hjemmet, og det gør såvel energi aflæsning som det personlige og fælles varmeregnskab særdeles meget lettere. Den energimåler, jeg fik ophængt, kaldes i fagsprog varme- og kølemåler. Jeg ser en lang række fordele okring dette produkt. Da den rummer imponerende præcision, og denne type har en lang række tilslutningsopgaver. Måleren rummer faktisk grænseløs kommunikation.

Aflæsning skal foretages på udvalgte dage af lejlighedens måler. Og dog, jeg er ikke sikker, da jeg skulle dette ved den, jeg havde før. Dog er jeg faktisk ikke vidende, om den nytilkomne er avanceret i sådan en grad, at mit energiselskab er i stand til at gennemføre en aflæsning af varme fra distance. Men, skåret ind til benet er det vigtigt at få en aflæsning for at holde styr på det. P.g.a. jeg skal bruge angivelserne til mit private varmeregnskab, samt at desuden vil foreningen derudover anvende angivelserne, fordi at revisoren udarbejder et kollektivt regnskab for varme med udregninger af, hvor meget jeg og naboerne hver især bliver nødt til at punge ud med at betale a conto til energiregnskabet. Således er undertegnede tilfreds med den forbedrede model, idet jeg på denne måde er klar over, at der med sikkerhed altid er den mest præcise af alle aflæsninger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>