Jeg synes det er overdrevent storartet at tage på kurser i højskole fotografi og højskole skuespil

Her på søndag har jeg gået på højskolen i fire uger på min højskole, & jeg elsker den højskole. Jeg er simpelthen vild med det uddannelsesforløb med fokus på højskole fotografi (www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi) samt højskole skuespil (www.odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil). Jeg har dvælet ved, om hvorvidt jeg skulle beslutte mig for et ordentligt studie såsom uddannelsen til ingeniør, eller såfremt jeg skal opfylde fantasien om at blive skuespiller eller fotograf. Med tanke på det virker højskole fotografi samt højskole skuespil et stk klar potentiale for at teste, om jeg har evnerne og brænder nok for uddannelsen for uddannelsen og har evnerne.

Jeg fik rekommanderet at prøve højskole fotografi samt højskole skuespil af min barndomsveninde, efter at jeg har gået og nørklet med mine udsigter for fremtiden hen over nogle måneder. Johanne har selv været på højskoleophold og arbejdet med højskole fotografi, og i dag er søde hende optaget på et styk fotografi-uddannelse. Hun er så dygtig. Desuden har jeg for nyligt haft en samtale med en pige, der er blevet optaget på Syddansk skuespillerskole efter en omgang privatundervisning plus højskole skuespil. Det pirrer mine drømme.

I dag har jeg været nogle uger på forløbet med højskole skuespil samt højskole fotografi & højskoleopholdet virker bare super rart. Det distraherer mig næsten i forhold t det med at beslutte mig, fordi undertegnede er vild med både højskole skuespil plus højskole fotografi – begge kurser har bare været rigtig dejlige. Jeg tror, at jeg sandsynligvis hælder mest til højskole fotografi, hvor jeg virkelig mærker hvordan jeg styrkes og opnår ros og anerkendelse for mine fotos. Men jeg er desuden glad for at arbejde med højskole skuespil og prøve mig selv af.