Jeg er nødsaget til at anskaffe dugfrisk skærmbeskyttelse med panzerglass/panserglas iphone

Ej så udspillede kalamiteten igen igen. Moi plus Thea måtte lige fotografere en selvportæt på bussen på vej hjem efter hygge hos Alexander, og i mine usikre hænder mister jeg selvfølgelig min iphone (som ikke havde skærmbeskyttelse skabt i panzerglass). Og klodsmajoren her mister jeg ik blot mobil. Nej smartphonen mødte kanten af midtergangen front nedad. Hende og jeg hikstede begge to. Jeg tog min iphone 3. Ak nej den op & skærmglasset var bare ødelagt, fordi iPhone ikke var dækket med skærmbeskyttelse. Kendte I til, at du bare kan købe kraftigt skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas » pavoscreen.dk/panserglas, til iphone? Ps how skriver man til panzerglass/panserglas iphone? Det anede jeg ik, at du ku’, meen jeg køber nu skærmbeskyttelse af panserglas til iphone – mobilos ankommer via Post Danmark i overmorgen.

Hurtige jeg ku’ desuden undersøge en bitte smule på reparation mobil, meen jeg foretrækker at erhverve mig en dugfrisk panserglas iphone » pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone,, grundet at den iphone undertegnede besad var kun en 3’er (uden skærmbeskyttelse). Så et stk splinterny iPhone & panserglas til iphone nok være en fin fantastisk anbringelse, på grund af undertegnede drager til Amsterdam lige om lidt for at bo hvor jeg foretrækker at kunne være med i alt med min nye mobil nu med panzerglass skærmbeskyttelse.

Cool mig bestilte og fandt min iphone på en hjemmeside med bomstærkt pazerglass til skærmbeskyttelse. Jeg vidste bestemt ik, at du kan vælge panserglas til iphone. Filmen må være hundrede procent usynligt og desuden ka’ den skærmbeskyttelse af panzerglass gøre, hvordan jeg helt ubekymret kan opholde min fine telefon sammen med ting der ridser og slippe for åndssvagt cover til beskyttelse.

Så jeg er absolut begejstret over den anskaffelse af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas til iphone mobil.