Indenfor de seneste ni år er designer maxi kjoler blevet koloenormt tjekkede…!

I vinterferien skal min skønne kæreste & jeg på ferie! Det er eventyrligt fortrinligt at få lov til at opleve en endnu ukendt by! Vi elsker at gøre os nye indtryk, & besøge steder, vi ej har besøgt tidligere i vores liv! Så går vi på naturhistoriske museer, & går ud at spise. Vi prøver altid på at tage tingene, som de kommer! Det mest afgørende for os er, at vi ik skal løbe rundt, det gør man så meget når det ikke er ferie! Når vi har fri-dage, kan vi således bedst lide, at dagen foregår i et mere afslappende tempo! Vi nyder at udvide vores horisont, men jeg må dog alligevel sige, at jeg inderligt beder til, at der kommer til at være tid til gå amok i diverse shops også! Jeg har i lang tid drømt om maxi kjoler [pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler], leggins med print Danmark [pk-fashion.dk/15-leggings], samt ej at forglemme et veloursaet [pk-fashion.dk/16-jumpsuit]. Jeg tænker, at maxi kjoler er så perfekte, når man skal ud, leggins med print Danmark vil jeg bruge på arbejde, og et veloursaet skal jeg bære alle de stille lørdage, hvor jeg går rundt hjemme…

Desværre er gåen-i-butikker ik min mands kop te…! Så det bliver nødt til at være noget med, at jeg lover ham, at det ik tager otte timer… Men det er der heller ik’ risiko for, fordi jeg ved jo lige præcis, hvad jeg skal bruge skejsere på: maxi kjoler, leggins med print Danmark, & et veloursaet. Så den form for shopping burde ik tage særlig lang tid, men jeg ved jo virkelig også godt, at det altid tager en rum tid at prøve alt det tøj på… Og jeg ved med mig selv, at jeg er nødt til at prøve de der leggins med print Danmark, af den årsag, at det er virkelig svært at danne sig et indtryk af, hvordan de leggins sidder, uden at have prøvet dem på… De der maxi kjoler er nok ik nødvendige afprøve i tøjbutikken, det samme gælder for de der veloursaet… Med disse to er det meget nemmere at forestille sig, hvordan de passer ens krop. Det er i grunden virkelig godt, for både min egen & min kærestes skyld…