Hvor på nettet er det muligt at tjekke frankeringsmaskine pris og udbydere?

En frankeringsmaskine er en rigtig god opfindelse. Sådan en nedsætter brugen af tid, og tid er det samme som ressourcer, som er = PENGE! Min kærestes morbror er for nyligt sprunget ud som selvstændig og har opstartet en virksomhed, der forhandler reservedele til dyre musikanlæg og højttalere. Han har derfor stillet mig spørgsmålet om, hvornår det rent økonomisk kan svare sig med investering i en frankeringsmaskine, & hvor i verden det vil være muligt at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en anelse, men vil gerne spørge jer derude, for i er måske mere beslutningsdygtige, end jeg er. Selv har jeg aldrig haft behov for at købe en frankeringsmaskine – ej heller da jeg var yngre og opstartede et lille 7-personers firma. Det var højst sandsynligt nok lidt for lille, & de ansatte brugte kun omkring 60min. på den ugentlige frankering.

Ofte bør man, som virksomhedsejer, kun eje en halvstor forehavende, før det kan forrente sig at investere i en fremragende frankeringsmaskine til at varetage virksomhedens daglige frankering. Hmm, men jeg er særdeles interesseret – særligt på hans vegne – i at blive informeret yderligere om emnet. Er det muligt, at en frankeringsmaskine – også kaldet portomaskine – vil kunne sikre medarbejderne bedre tid til en masse andre vigtige opgaver, hvor det netop ikke vil blive sindssygt kosteligt, er jeg sikker på, at han ender med at gennemføre købet. Alligevel tror jeg, at det er få og kun enkelte virksomheder, der køber flere frankeringsmaskiner. Frankeringsmaskinens pris bliver som regel betegnet som en ægte investering & næppe et såkaldt impulskøb, så vidt jeg er informeret om.

Det bruges en frankeringsmaskine til

Jeg forstår ønsket om en frankeringsmaskine Den sparer tid & tid er lig med ressourcer, som er lig med PENGE! Min nevø er netop blevet selvstændig og har åbnet en virksomhed, der sælger dimser til computere. Han har stillet mig spørgsmålet om, hvornår det kan betale sig at investere i en frankeringsmaskine, og hvor det er muligt at lokalisere sammenligninger af frankeringsmaskine pris henne. Jeg har da en anelse, men vil gerne spørge jer derude, for I er måske mere kompetente til at svare end jeg er. Jeg har aldrig selv haft brug for en frankeringsmaskine – heller ikke da jeg var yngre og havde mit eget lille firma. Det var jo nok lidt for lille, og vi brugte kun en time på frankering om ugen.

Måske skal man bare have en mellemstor virksomhed, før det kan betale sig at købe en frankeringsmaskine til at varetage al sin daglige frankering. Det kan naturligvis også blot være en medarbejdergode, så de kan fokusere på andre ting end at tage sig af de daglige postprocesser. Nogle har en frugtordning og andre får måske en frankeringsmaskine – eller hedder det en portomaskine? Nå, men hvert fald er jeg meget interesseret – på min nevøs vegne – i at finde ud af mere om dette emne. Hvis en portomaskine kan give hans medarbejdere bedre tid til andre opgaver uden at det vil koste ham en formue er jeg sikker på, at han vil foretage en sådan investering. Til gengæld tror jeg, at det er de færreste virksomheder, der investerer i flere frankeringsmaskiner. En enkelt frankeringsmaskine er som regel rigeligt.