Hvem har erfaringer med et kompetent vikarbureau Århus – gerne et tæt på shoppinggaden??

For søren hvor blev jeg ked af det i går. Du mister dit job, var den endelige konklusion, da jeg spankulerede ind på lederens hjørnekontor… Min arbejdsplads havde advaret om en runde med fyringer, men jeg må dog sige, at det fantastisk meget var et ekstremt chok alligevel. Jeg havde på en måde været fuld af frygt, men jeg håbede jo helt inderst inde på, at det ikke skulle blive mig! Først nu er jeg på benene igen, og dermed klar på at finde mig et andet job. Det er akkurat nu I kærlige bloggere entrererer billedet… Jeg vil så gerne blive bekendt med jeres erfaringer med et så kaldt vikarbureau Århus, & om hvaffor nogle erfaringer I har med rekruttering Århus & outplacement Århus…? Jeg er forvirret i forhold til hvilket vikarbureau Århus, jeg skal satse på. Mit umiddelbare indtryk er, at der er rigtig mange bureauer, og jeg har svært ved at opsnappe forskellighederne imellem dem. Jeg har ”spildt” dagevis på at klarlægge mine muligheder for både rekruttering Århus & outplacement Århus, men det har ik’ gjort nogen som helst forskel!

Jeg føler faktisk bare, at jeg er blevet enormt meget mere skrup-forvirret…! Jeg tænker jo faktisk, at alle vikarbureauerne tilbyder nøjagtig det samme. Kan det passe…? Eller har i kære bloggere et yndlings vikarbureau Århus, som I altid ville gå til? Såfremt det er sådan virkeligheden hænger sammen vil jeg super duper gerne høre jeres tanker. Jeg tænker, at jeg post fyring er blevet mere håbsforladt, og jeg synes grundlæggende, at jobsøgnings-processen er op ad bakke. Så; hvis I kan hjælpe mig med at opspore et dygtigt vikarbureau Århus, som er dygtige til rekruttering Århus & outplacement Århus, ville jeg blive temmelig taknemlig. Lige for øjeblikket er min job-søgning fuldstændig altoverskyggende, og jeg kan overhovedet ik’ samle mig om noget andet… Jeg vil bare gerne i arbejde igen, & jeg har fået at vide, at det ALTID vil være en super duper idé at forhøre sig hos et vikarbureau Århus… Et lokalt bureau – som f.eks. vikarbureau Århus – er nemlig eksperter i lokalmiljøet.