Hvad resulterer i, at børn nu om stunder bliver iklædt så dyrekøbt jakker syet af eksempelvis Wheat?

I indeværende tider bliver der snakket en del vedrørende, at børns opvækst som stade nu er kortere end tidligere. Dét skyldes, bl.a., at afkom allerede fra børnehave-alderen besidder en lidenskabelighed for børnetøj. De fleste kender ikke flere piger og drenge, som ikke har en passion for tøj. Du kan udfritte et tilfældigt barn, & han vil være i stand til at nævne utallige mærker som for eksempel Wheat (http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/wheat/_340.html) & The Brand » http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/the-brand_1638.html,!

Nymoderne forskning beskriver det farlige i, at børn holder af så high-end børnetøjsbrands såsom Wheat & The Brand. For virkeligheden er, at ik samtlige afkom besidder en mor og far, der kan betale for så dyrt mærkevaretøj. Dét kan ofte have den eftervirkning, at disse rollinger kan blive drillet, når de øvrige rollinger registrerer dette. I specifikke kulturer har de øverstbefalende prøvet at imødekomme dette problem ved at indføre en obligatorisk skoleuniform. Men det har vist sig ik at være i stand til at overkomme problematikken. De udannelsesinstitutioner, der har introduceret uniform, beskriver nemlig, at rollingerne bestandigt stræber efter mærkevarer såsom Wheat & The Brand blandt flere!

Vi tænker, at vi alle er kommet til verden med lige meget værd, men ikke født bærende på identiske økonomiske rigdomme. Jeg ser dét derfor ukorrekt, at alle disciplinerer børn til at begære fine mærkevarer som f.eks. Wheat & Storksak » http://www.smaahjerter.dk/smarte-pusletasker-fra-storksak_2007.html,. Skarpe mennesker tilråder, som en anden mulighed, at vi giver gode nøgterne synspunkter videre til rollingerne. Det kunne eksempelvis være at uddybe for rollingerne at påskønne den frie natur, & udlægge for de små pus alt omkring samfundet og samhørighed. Samtlige mennesker vil synes, at det er livsfilosofier, som til syvende og sidst gør omverdenen til et bedre sted at være!