Her forekommer ikke nogen årsag til stress: vi kan give dig den ultimative vejledning omkring en væske luftdyse

For 4 år siden flyttede til min kone & jeg en dejlig villa, dog da huset var i temmelig dårlig stand indvendig, fik boligen nødvendighed for en omgang, før min ægtefælle og jeg helt ville være i stand til at flytte ind. Vi besluttede os faktisk for at forsøge med spray teknik, da min partner og jeg havde revet tapet ned samt gjort vægge & vindueskarme klar til en omgang hvid maling. Det bliver rent ud sagt temmelig meget lettere at sprøjtemale vægge, oveni at man sikres en komplet blank overflade, dog mange mennesker holder sig langt væk fra maling, der sprøjtes på væggene. Selvfølgelig er det nødvendigt, at man er klar over, hvad man foretager sig, fordi det bestemt kræver lidt mere talent sammenlignet med at svinge nogle pensler frem plus tilbage. Min kone og jeg sørgede derfor for at ansætte tømrere, der var i besiddelse af den mest anerkendte væske luftdyse plus optimale spray teknik.

Vha. en væske luftdyse kan man få malingen ud i en jævn stråle, mens man slipper for at hastigheden bliver så kraftig at væsken blot drypper ned ad væggen i stedet. Idet man arbejder med luft dyser bliver det desuden af stor betydning, at sikre sig at være grundig mht. afskærmelsen: både af alle personer og for eksempel gavle plus vinduesglas. Iklæde sig beskyttelsesmaske, hvis ikke man ønsker også at male indersiden af sine lunger skal man samtidig.