Har I læsere prøvet Svaneke karameller? Jeg synes de sælger vidunderlige karameller & chokolade fudge

Mange af dem jeg har samtalet med lader til at være tosset med chokolade med lakrids ligesom alle andre. Men jeg er personligt mere til chokolade fudge samt karameller. Lækkerier fra Svaneke karameller er undertegnes udpræget favoritter. Mums så fristende de er, selv om de er en smule bekostelige i forhold til de kendte karameller. Karamelleriets karameller og chokolade fudge kan både findes som bløde og hårdere arter, og Svaneke karameller laver for eksempel karameller der smager af mint, lakridspulver og passionsfrugt. Skønne smage.

Hvad er årsagen til, at karameller som fx Svaneke karameller endnu ikke scorede lignende bevågenhed som Svanekes lakrids. Men jeg har faktisk mine karameller + min chokolade fudge ude for kærestens interesse. Snackende mig indtager de gode karameller som en snack og har Svaneke Karameller liggende i min taske . I mens på vejen mens jeg tager tog og bus hjem til Rosmarinvej fra jobbet, så gumler undertegnede en 2-3 stykker.

Jeg har markedsført min veninde Klara for chokolade fudge + Svaneke karameller. Konen er faktisk kommer til at blive temmelig vild med specielt chokolade fudge. Sørme så henrykt at veninden her for tiden fremstiller hjemmelavet fudge og karameller. Ret cool. Jeg skulle nok plagiere frøkenen med selvgjorte karameller, men tid og overskud er ikke til at være kreativ, så jeg gnasker de gode Svaneke karameller i stedet.