For øjeblikket googler lille jeg på højskole kunst, højskole journalist og højskole musik

Jeg stopper med gymnasiet hen på sommeren og vil derefter ret gerne på højskoleophold - www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/bredde-og-fordybelse, på en rigtig god højskole. journalist og højskole kunst fængsler undertegenede en del, og undertegnede funderer over hvorvidt højskole kunst og højskole journalistik - odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/verdensborgerskolen, er én en af flere plausible at gå i, på dét tidspunkt, hvor undertegende må træffe afgørelse om, hvad jeg skal studere videre. Desuden har musiker-jeg altid spillet instrument – også højskole musik - www.odderhojskole.dk/lange-kurser/musik-sang-dans/musik-sang-dans, der egner sig til fællessang og samspil. Min veninde skal på en decideret højskole musik-linje, men det er således at jeg foretrækker at komme på et højskoleopholdmed mulighed mange fag og retninger man kan prøve af. Har I hørt om en denne type højskole? Journalistik eller højskole musik-linjesom I også vil anbefale?

Noget helt andet er, hvordan niveauet på undervisningen er på en højskole. Journalistik kan jo være forskelligt, alt efter om deltagerne er enogtyve lige som undertegnede eller snarede er 37 og bare søger lidt alternativ fra arbejdslivet. Puha jeg går nu ud fra at det ikke er tabte kræfter på en højskole. Kunst er lille jeg endvidere lidt spændt på. Hvorvidt undervisningen kun bli’r en tynd gennemgang eller om undertegnede vil blive udfordret og selv kan prøve egne muligheder af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om der er noget at arbejde videre med.

I de her dage googler jeg i hvert fald efter i timevis om højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport springer jeg så bare over fnis. Og så medbringer jeg også lige søgeordet højskole musik for at overveje, hvorvidt jeg kan score mig et højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med fællessang og samspil og en slags højskole musik. Det må jeg kunne finde.

Npr jeg internetsøger på ord som højskole kunst og højskole journalist kommer der tre-fire interessante steder her i nærheden af Skanderborg, uden at det har plads lige i nægheden af mit barndomshjem. Nok er jeg til højskole kunst og højskole musik og fællesskab, men forældrene må altså holde sig på afstand og maksimalt nøjes med at dukke op til aftener med koncerter eller udstillinger og beundre mit højskole musik og min højskole kunst Ellers kommer de sgu bare rendende.

Min storebror vil lillesøster her desværre ikkeik’ rigtigt få tips fra, trods det at manden akurat var af sted på højskole. Sport er knægtens et og alt, og derfor var det klart nok et stk højskole sport-linje han tog, dengang han balgte højskole. Journalist skal han sandelig ikke blive, så skidt som han formulerer sig grin. Min bror er bestemt ik’ til højskole journalistik, højskole musik eller højskole kunst.