Få specialdesignet det springvand eller den fontæne, som bringer jeres domicil i en klasse for sig

Tankerne var talrige, da vores virksomhed i sommers fik bygget et andet domicil. Vi havde nemlig truffet en beslutning om at tænke ud af boksen og investere i imponerende omgivelser med vandkunst såvel indendørs som uden for. Af den grund var det vigtigt for os at ansætte en entreprenør, som ikke alene kunne anlægge en fontæne eller et springvand. Derudover var det nødvendigt for mig, at den valgte virksomhed designede løsninger, der var ud over det sædvandlige.

Det endelige resultat er helt og aldeles beundringsværdigt. Vi har nu fået en foyer med et smukt spejlbassin med lys, som outputtet af kvalificeret vejledning plus en projektstyring, som blev ført ud i livet til tiden. Endvidere er det nye spejlbassin etableret i trin, så det går hele vejen op igennem bygningen til 5. etage. Kort sagt; et nytænkende spejlbassin, som allerede nu får mange roser med på vejen.

Der er også kommet mageløs vandkunst for alle pengene lige ved hovedindgangen. Her har vi nemlig investeret i et interaktivt springvand, der er tilpasset bevægelserne i omgivelserne. I springvandets centrum er der indbygget en en specialdesignet fontæne, som der matcher de skandinaviske linjer i bygningens arkitektur perfekt. Derfor vil vi som firma på det grundlag utvivlsomt anbefale vores leverandør, i fald I lige som vores firma vil have vandkunst som for eksempel en fontæne i en klasse for sig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>