Er tøj syet af Milibe skabt til at kaste sig på jorden i?

Det moderne væsen ser dets afkom som en del af deres projekt. Det altoverskyggende livsbane i dag er at stå frem som perfekt i andres optik. Det kræves, at vi må gå i det rigtige tøj, og det skal alle afkom ligeledes. Konsekvensen af dette er den, at vi de forgangne år har set en konstant myriade af fashionable brands, som f.eks. Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html – , Mini Rodini - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/minirodini_462.html, , Bobo Choses, Noa Noa Miniature - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/noanoaminiature_555.html – .

Børnene tvinges ned i sådan noget børnetøj, og kommer mest af alt til at minde om små voksne. Ikke en tænker over i den konneksitet, at den type tøjstykker, ofte ikke er skabt til at løbe i.

Hermed opstår der det, at rollingerne opfatter, at dét ik er særpræget komfortabelt at hoppe rundt i. Foruden opdager mange hyppigt forældre give udtryk for: Rare lille pus, du er iklædt børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, plus Noa Noa Miniature, så nej du kan ved gud ej gynge!

Konsekvensen af de refererede dagligdagssituationer bliver, at flere stiller emnet om, hvorvidt forældre har deres afkoms gavn på sinde, når de udpeger beklædning fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature. For eventuelt er rollingerne virkelig opgivende overfor mærketøj, ind til de når en konkret livsfase, selvsagt. Og det er herved adskillige kan spekulere over den tanke, at rollinger i opadgående intensitet er blevet en genstand, hvormed forældre attrår at beholde et indtryk overfor omverdenen, hvori afkom spiller en ophængt karakter i dette teater.

De fleste har et engagement i at løbe ind i omverdenen bærende på en bestemt skal. Og det er af den grund ikke til udenforstående, vi lukker op for de tætte temaer angående nærgående problemer. Enddog kan det synes farligt, når rollinger energisk involveres i et sådant teater. & det gør de, når de iføres chikt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, plus Noa Noa Miniature, bare for at medvirke til fars og mors teater. Vores børn skal foræres lov til at lege og leve som børn. Og det må de i al den tid, at det er en mulighed. Så man kan plædere for, at det er positivt at vige udenom, i så lang tid, som det er en possibilitet, at iføre børn ekstraordinære børnetøjsbrands såsom Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature, der får dem til at ligne mini voksne. Barndomsårene er en sorgløs tid, og det må rollinger få lov til at holde af, førend klodens hårde kendsgerninger konfronterer dem, når de bliver ældre.