Er du i tvivl om, hvilken retning du vil tage her i tilværelsen? Forsøg med sabbatår højskole

Højskoler {www.uldum-hojskole.dk} er altid blevet set som værende en ret utraditionel vej – en løsning for mennesker, der ej virker specielt dygtige i folkeskolen samt ej ved, hvad de vil med tilværelsen endnu. Højskoler i Danmark er næppe spild af tid og usædvanlige, højskoler er blot steder, hvor teenagere kan få mulighed til at udforske flere usædvanlige emner, før det voksne liv for alvor går i gang, så det er egentlig ærgerligt. At man med et sabbatår højskole {www.uldum-hojskole.dk/sabbataar-hoejskole} ikke bliver nødt til at have flere fagbøger samt skrive lektier hver dag, virker fuldstændig sandt. I stedet kan man vælge svømning, dans og musical, eller uddannende ture til eksempelvis Afrika.

Højskoler vil være en superb mulighed, dersom du ønsker at få erfaring med at leve nær nye personer, & når du har lyst til at blive klar over, om du egentlig har et talent i musicals eller idræt. Hvad med at udfolde dine kreative talenter vha. keramik og filmproduktion, eller evt. vil du hellere have pædagogik eller dansk? Det er jo meget ærgerligt, at folk slet ikke kan udforske fagene, udelukkende fordi de ikke kaldes ’ægte’ fagområder, for der eksisterer utallige emner, der ej kan vælges på en gymnasiel uddannelse.

Vi vil sørge for at hver enkelt person kan erhverve glæde samt entusiasme i dagligdagen, samt vores højskoler fokuserer på mangfoldighed plus sammenhold. At finde dine styrker såvel som din individualitet, får du således mulighed for med hjælp fra sabbatår højskole.