Endelig gravid – Jeg overvejer at gå til ekstra tests hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – eventuelt gynækolog Niels Lund

Jeg er svanger men det har været en ustadig proces, så derfor har vi planer om at tage til en gynækolog klinik Fyn til yderligere ultralydsscanninger. Siden manden jeg jeg undlod minipillerne gik der over 1,5 år hvor der ingenting skete, og lægen var derfor begyndt at foreslå at anbefale os til en speciallæge klinik Fyn » xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn, til behandling og udredning. Dengang søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt bl. Andet over gynækolog Niels Lund hvilket er en praxis i nabolaget, i Middelfart hvor vi bor.

Vi blev med bebs og alle tankerne om ægløsning og sædkvalitet forsvandt en ufrivillig abort. Jeg og manden prøvede ikke at blive slået omkuld, men der var en tidsperiode, hvor vi var triste og i sorg som følge af vores baby, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund » xn--speciallge-middelfart-m3b.dk,

Her 7 måneder senere er vi så med barn igen. Min praktiserende læge mener, at der skal holdes ekstra øje med mig, så hendes kollega vil henvise undertegnede til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv ledt på Krak hvor vi igen har bidt mærke i bl.a. gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at være ved en klinik som fx gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få yderligere ultralydsscanninger, så vi kan få mere tryghed under forløbet, og specialister gør noget, skulle der endnu en gang sker komplikationer. Jeg er sikre på at yderligere tryghed i sig selv kan være godt.