En super god fodboldefterskole er ik’ særlig vanskelig at finde…

Nu er det meget snart virkeligt, at vores fælles datter skal bruge 365 dage på fodboldefterskole… Vi er alle glade på hendes vegne, men jeg må alligevel bekende, at det samtidig bliver meget anderledes…! Hun er aller 1. lille pus, som bor ude, og vi skal gøre vores bedste for at forlige os med at vi ik’ vil se hende i hverdagen… Det har siden hun var en lille rolling været hendes drøm at komme på fodbold efterskole, af den grund, at hun spiller meget fodbold! Hun tænker at kunne forbedre sig ved at deltage i meget efterskole fodbold, fordi hun har en kæmpe drøm om at spille fodbold professionelt… Vi har således alene valgt hendes kommende efterskole ud fra dét kriterium, at det var en fodbold efterskole, som kunne offerere en hel del efterskole fodbold…! Efter utallige timers feltarbejde, og mange besøg på landets efterskoler, opstøvede vi en virkelig skarp fodbold efterskole.

Dengang føltes det som om, at der var mega lang tid til. Og nu er der grunden ik’ lang tid til, at hun for en overgang flytter hjemmefra. Så vi alle sammen har jo i grunden haft forholdsvis lang tid til at forlige os med tanken, men jeg synes dog stadigvæk, at det kommer til at være kedeligt ikke´ at ha hende hjemme… Men samtidig er jeg jo kodylt oppe og køre på hendes vegne, jeg er virkelig ikke usikker på, at hun kommer til at få et virkelig uforglemmeligt år på fodbold efterskole. Jeg gik jo i grunden selv på en fodbold efterskole, da jeg var på hendes alder, og jeg havde et utroligt ophold… Mit ophold på fodboldefterskole er ærlig talt et år, jeg temmelig ofte tænker tilbage på… Så jeg forsøger at huske Lotte på, at hun skal sørge for at sætte pris på efterskoleopholdet, imens hun er der, for inden hun opdager det, er efterskoleåret gået. Jeg erindrer klar tog tydeligt, at jeg følte, at vores år gik meget hurtigt. Jeg er begejstret for, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så selvfølgelig skal hun spille så meget efterskole fodbold som muligt. Det vil uden tvivl være til hendes fordel, men på samme tid skal hun være bevidst om at pleje de venskaber, der dannes…