En dag profyldt med efterskole klaver & efterskole sang på et styks efterskole klassisk musik

Undertegnede er tyvstartet allerede nu og spekulerer på de kommende juleønsker trods at jeg nok er ude i god tid og gennemtænker de kommende gaveønsker for julen?!

Mit det trætte glattejern/fladjern dutter helt vildt forkasteligt. Det bliver ik hærderligt varmt på trods af at det er så længe om begynde at varme op. Derfor kommer et nyt og fint glattejern/fladjern absolut være på juleønskesedlen. Mon ikke jeg får det af min mor. Hun negler nemlig ganske tit mit glattejern/fladjern så hun ved, at det fungerer ret ringe. På den baggrundt tager jeg vidst lidt for givet, min mutti giver hende og jeg et styks cool glattejern/fladjern, for det er nemlig tillige anvendeligt for hende.

Et fladjern/glattejern kunne jeg ret godt tænke mig, for så har jeg mulighed for at fikse mine åndsvage hårhvivler. Mine overvejelser er også, at jeg have mig noget lækkert hudpleje. Jeg bruger bare forskelligt labbugets hudpleje for tiden, men fra nu af vil jeg gerne i gang med at bruge noget bedre. Jeg overvejer hudpleje med sådan noget e vitaminer og snart har jeg snart en alder, hvor jeg må jo undgå de første linjer. Måske skal jeg også starte op med at gøre brug af creme til halsområdet i de kommende år. Snart vil jeg godt starte på noget effektive hudpleje produkter, som skal virke og holde, deres anprisninger.