Efterskole håndbold, de bedste og skøreste venner der føles som familie – og jah også undervisning

Lille jeg har været på håndbold efterskole ved Midtjylland i circa en måned. Og skolen stikker samtlige af mine håb. Først var jeg lidt bekymret for, hvordan det kunne være at være på håndboldefterskole. Jeg havde første dag og følte mig lidt usikker. Men alle har det jo præcis på samme måde. Min roommate Carla går ligesom mig til efterskole håndbold, og der kan hun og jeg tage af sted sammen. Dette gjorde det betryggende dengang jeg var ny. Nu har jeg først og fremmest blevet på fornavn med dem, som også går på håndboldefterskole . Vi går over 75 efterskoleelever i alt, så jeg har altså ikke styr på navnene på enhver .

Hverdagen på håndboldefterskolen

Her på min håndbold efterskole er vi elever tiiidligt op .. for at ud at gå/løbe Uf! Hyggejeg er vant til at spise havrefras mens jeg hygger med min dyne mens jeg tager det stille og roligt. Efter vores tur ude anrettes der til gengæld dejlig morgenmåltid. Så har vi almen dansk- og matematikundervisning. Om timerne om eftermiddagen er jeg af sted til efterskole håndbold. Samtlige af os fra håndbold efterskole & de øvrige linier indtager aftensmad kl. 18. Efter det SKAL alle være på værelset 60 min. Det er faktisk temmelig rart at få en time, hvor du ved at vi alle laver lektier. Jeg og flere ved ikke, hvornår vi ellers skulle få dem fikset. En stor del af dagen er vi til dansk og matematik eller efterskole håndbold – og ved siden af det sker der konstant underholdning. Vi fremviser fotos, mine venner og jeg fejrer føds’dag for én som vi bor på gang med, vi spiller Settlers, inviterer på komedier, klumrer rundt til lancie – og pludselig har en af de kloge fundet på en quiz. Stilletiden er stort set det eneste tidspunkt, hvor jeg bare slapper af og laver lektier og er mig selv.