Det meste børnetøj køber jeg helst på nettet

Børnetøj - http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html – er pt noget af det eneste, jeg har på hjernen! Undertegnede skal føde.

Ikke kun mig, men min mand er selvfølgelig også rigtig henrykt. Vi havde forsøgt at blive gravide i tre måneder, og en dag skete det endelig. Vi var til scanning forleden dag, og jeg skal have en lille pige. Det var egentlig også mit gæt. I morgen tager vi hen for at kigge på børnetøj og andet til den lille nye pige, så vi er parate, til den dag hun kommer. Det lille pus skal bare forkæles med meget børnetøj, der er prinsesseagtigt.

Min mening er, at alt børnetøj er dejligt! Egentlig er jeg bange for, jeg kommer til at købe for meget af det. Det ville min mand vist blive ret gnaven over, da vi kun har sparet et bestemt beløb sammen til ting til babyen. Til trods for det, køber han selv alt for mange skjorter, hvilket ikke er nødvendigt, da de alle sammen jo ligner hinanden. Børnetøj er en hel del mere vigtige end hans skjorter er, fordi vores barn jo hurtigt kommer til at vokse ud af sine mindste bodystockings og behøver nye.

Denne situation har du sikkert også været udsat for: I tirsdags kom min faster forbi og forærede mig noget af mit oldgamle børnetøj, men det vil jeg i hvert fald ikke have, at min pige skal bruge. Hun behøver noget nyt børnetøj, og I kan tro, jeg ser frem til at tage ud at købe det. Til gengæld glæder min mand sig ikke. Han vil faktisk ikke med, så af den grund har jeg fået ham til at købe meget andet end børnetøj som for eksempel en vugge, bleer og sutter. Ting, man bliver nødt til at eje – 2.pladsen går så til en masse billigt børnetøj.