Dét er på ingen tid blevet tjekket at benytte stofbleer!

I den nordiske kulturkreds er rollinger det naturlige midtpunkt. Jeg hører om de mange modere, som tager en særlig opslugthed i deres rollinger. De førnævnte forældre vil gerne være stensikre på, at de køber dét helt rigtige børnetøj , http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html, , de blødeste stofbleer , http://www.raskerollinger.dk/shop/stofbleer-hagesmaekke-152c1.html, , og det bedste baby sengetøj , http://www.raskerollinger.dk/shop/sengetoej-oekologisk-146c1.html, ! Markedet for disse varer er derfor i kraftig stigning. Ikke på noget tidspunkt tidligere i historiens forløb har mødre og fædre brugt den mængde moneter på rollingerne. Og det skyldes både forældrene & rollingerne. For mødrene og fædrene handler det om, at de gerne vil investere i super børnetøj til deres piger, sådan at børnene kan optræde som et symbol på en formfuldendt familie. Samtidig vokser de kære små op i en verden, hvor børnene forventer at få lov til at blive iklædt bekosteligt børnetøj, for dét gør størstedelen af børnenes klassekammerater. Men de fleste ser et problem i, at ej alverdens mødre og fædre har moneter til et forbrug af den størrelse, hvilket eventuelt kan have den virkning, at trængende små pus bliver drillet.

Det er ik’ mange uger siden, at min brors slyngvenindes babyshower blev afholdt, og jeg vil tilstå, at jeg blev ude af mig selv over, hvor ikke billige hendes gaveønsker var. Dét er normen, at de indbudte donerer dén vordende moder foræringer, der er brugelige i hendes nye hverdag som forælder. Min veninde ønskede sig blandt andet stofbleer & baby sengetøj, hvilket der decideret ej er noget i vejen med. Men prisen for det baby sengetøj, hun havde prentet på sin ønskeseddel var betydeligt mere end, hvad langt de fleste betaler for sengetøj! Alle jeg kender synes, at det er eventyrligt at ville rollingerne dét ypperligste, men der må være en linje, der ik overskrides. Jeg vil naturligvis gerne honorere den kommende moders ønske, men jeg tænker stadigvæk, at det er en kende dumt at bruge så stor en sum penge på børnetøj og baby sengetøj, som barnet jo på få uger vokser ud af. Men jeg glæder mig til festen, & ønsker at hylde min perleveninde, fordi dét fortjener hun uden vaklen.